0
0
imobiliare
Mai mult decât imobiliare!
imobiliare
Servicii IMOPEDIA
|
Ultimele vizualizate
|
Ultimele oferte salvate

Adauga cerere

Portalul imobiliar Imopedia.ro va invita sa completati GRATUIT formularul de mai jos, iar anuntul imobiliar va fi trimis agentiilor imobiliare partenere www.Imopedia.ro

NOTE
- Anunturile imobiliare introduse in aceasta sectiune nu sunt vizibile in cadrul siteului imopedia.ro, ele fiind trimise automat agentiilor imobiliare membre.
- Va recomandam sa completati cat mai multe date pentru a va adresa in mod explict agentiilor imobiliare. In acest fel veti evita primirea telefoanelor doar in scop informativ si veti beneficia de un mai larg interes din partea agentiilor.
- Aceasta rubrica se adreseaza in exclusivitate anunturilor imobiliare ale persoanelor particulare. Daca sunteti agentie imobiliara click aici.

Date generale

Prenume * Nume *
Telefon * Email *
Reprezinti o agentie imobiliara? *

Date imobil

Tip imobil * Tip anunt *
Judet * Oras *
Zona * Precizati un reper
Pret total (euro) ** Pret mp (euro) **
Suprafata (mp) *
Detalii anunt *
Doresc sa primesc newsletter pe teme imobiliare
* Aceste informatii sunt obligatorii
** Pretul total sau pretul pe mp trebuie completat
Va informam ca Imopedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra in acest formular (nume, prenume, telefon, email) in scopul inlesnirii contactului intre dumneavoastra si agentia imobiliara care va prelua cererea/oferta de mai sus. Datele vor fi dezvaluite agentiilor imobiliare membre/clientilor nostri. Pe viitor, aceste date ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. In acest caz demersul dvs. (cererea / oferta transmisa) nu se va inregistra.