0
0
imobiliare
Mai mult decât imobiliare!
imobiliare
Servicii IMOPEDIA
|
Ultimele vizualizate
|
Ultimele oferte salvate

Istoric IMOPEDIA SRL

Let's RUN together...

to meet your software needs!

 
Trecând peste formalitatea unui simplu titlu de secţiune, putem spune că într-adevăr experienţa ne recomandă. Este experienţa profundă trăită de o companie care a luat naştere în anul 1999, pe o nişă de piaţă, lansând proiectul RUN-Imobiliare, care a venit ca o mare necesitate în domeniul imobiliar, după câteva tentative eşuate ale predecesorilor noştri. Iniţiatori !

Entuziaşti, şi puternic antrenaţi, în mai puţin de un an am consolidat un pachet închegat de servicii offline / online, pe care piaţa imobiliară din Capitală l-a primit extrem de bine. Revoluţionari !

Noutatea absolută în domeniul imobiliar a fost programul Real Manager, ajuns momentan la versiunea a treia. Acesta a revoluţionat sistemul de gestiune a ofertelor imobiliare, înlocuind în foarte scurt timp interminabilele fişe şi dosare cu un sistem complex de baze de date, reuşind chiar performanţa de a realiza o forma de colaborare între agenţii imobiliare. Inovatori !

Conceptul nostru a câştigat, încă din primele sale luni, simpatia unora dintre cele mai mari agenţii imobiliare. Ţinem pe această cale să le mulţumim acelora care ne-au ajutat să transformăm o idee într-un mare proiect software imobiliar. Avem alături sute de agenţii imobiliare precum şi ARAI “Asociaţia Romană a Agenţiilor Imobiliare”. Susţinuţi !

Succesul pe plan local a fost recunoscut inclusiv pe plan internaţional. Din 2005 până în prezent, RUN este singurul portal imobiliar din ţara care a primit acceptul marilor asociaţii de profil din Europa (CEI şi CEREAN) pentru a lista ofertele imobiliare din baza RUN în cadrul site-urilor fiecărei asociaţii în parte. Certificaţi !

Pentru o creştere şi mai mare a vizibilităţii ofertelor imobiliare, am dezvoltat platforme de succes pentru cele mai renumite site-uri din zona mass-media. Trei dintre ele se remarcă prin prestigiu şi diversitate :

www.gsp.ro

www.jurnalul.ro

www.romanialibera.ro

O mare parte dintre aceste site-uri conţin integrată bază de date RUN. Performanţi !

Nu ne-am oprit aici. Avem experienţă pentru a face faţă unei noi provocări, a cărei esenţă sperăm să va atragă pe toţi: IMOPEDIA : Mai mult decât imobiliare !

Testimoniale
“Structurarea RUN permite circulatia rapida si eficienta a informatiei catre o gama variata de clienti precum si catre agentiile specializate, fiind cel mai cunoscut si mai eficient portal imobiliar”

Dl. Eduard UZUNOV
Regatta
 
"Mie si echipei mele ne-au rezolvat dintr-o data probleme dificile cu care ne confruntam si aici as enumera doar trei care imi vin in minte acum si anume: gestionare bazei de date, colaborarea cu alti agenti/agentii imobiliare, iesirea in "virtual" etc., si totodata ne-a creat premizele cresterii cifrei de afaceri cu un efort financiar neglijabil.

In acest context - si cunoscind majoritatea produselor software care au fost propuse pietii imobiliare din 92 incoace - pot afirma ca pachetul de servici RUN este cel mai serios, cel mai inchegat si cel care ofera cele mai bune perspective."

Dl. Costin Spinu
Zenit Real Estate
 
"Va precizam ca firma noastra are o parere foarte buna despre acest sistem. Putem spune ca suntem multumiti de acest sistem, mai ales dupa ce s-a dat drumul la baza de date comuna, acum ne este o necesitate."

D-na Valentina HENTEA
Top Imobil 3M