An predare An predare Finalizat
Nr camere Nr camere 5 camere
Suprafata Suprafata 156 mp
Pret Pret 279.000 Euro

Descriere Pipera Gardens

Cu o tradiţie de 100 ani în dezvoltarea imobiliară de peste ocean dar şi cu proiecte de prestigiu finalizate în România, Pipera Gardens Residence este cel mai nou proiect rezidenţial dezvoltat de OSPINAS în Bucureşti.

Conceput şi elaborat cu cele mai bune materiale de pe piaţă şi cu mare grijă la detalii, acest ansamblu modern şi unic oferă proprietarilor un stil de viaţă familial într un mediu liniştit, sigur şi confortabil, într o zonă cu acces la şcoli şi grădiniţe de prestigiu, restaurante sau centre comerciale mari.

Fiind cel mai nou proiect în zonă, Pipera Gardens Residence este format din 36 de case, fiecare casă având propria curte prevăzută şi cu locuri de parcare.

Locuinţele de tip duplex P+2 etaje sunt compuse după cum urmează:

- Suprafaţă totală teren: 208.20mp (12m*17,35m);
- Amprenta la sol casa: 60mp;
- Suprafaţa desfăşurată casa: 205mp, 8.4mp terasa etaj 1 inclusă;
- Suprafaţă utilă: 156mp;
- 5 camere;
- Terasa parter curte: 17mp;
- Suprafaţa curte liberă: 148mp cu terasa, două locuri de parcare şi spaţiu verde.

Cele 36 de case independente sunt dispuse în 9 module - construite în unităţi de 4 case lipite, fără pereţi comuni. Având un rost de dilataţie de 10 cm umplut cu polistiren, acesta conferă izolaţie fonică şi eficienţă termică.

Proiectat de o echipă de arhitecţi români şi spanioli de prestigiu pentru a uni obiceiurile şi nevoile locale cu cele mai noi şi moderne concepte, Pipera Gardens Residence este conceput să ofere o experienţă "Smart Living" de calitate, cumpărătorilor săi.

Facilități

Supraveghere video Supraveghere video
Interfon Interfon

Schite

Localizare

Str. Emil Racoviță nr 45, Bucuresti

Dezvoltator

Proiectul este dezvoltat de Ospinas, companie cu o vastă experienţă în dezvoltare imobiliară peste ocean, dar şi cu proiecte finalizate în România, dintre care menţionăm proiectul Occidentului 40 cu care compania Ospinas a câştigat 2 premii în anul 2018, Arhitecture Award din cadrul ediţiei Romanian Award şi The Section Award, oferit în cadrul concursului anual de arhitectură din Bucureşti, pentru secţiunea Arhitectura casei.

Ești interesat?