Zona Zona Centru
Imobile Imobile 24
An predare An predare Martie 2013
Suprafețe Suprafețe 0mp

Proiectul se adreseaza in principal persoanelor si familiilor care doresc sa locuiasca in centrul orasului

Alba Iulia Residence - descriere proiect Descarcă fișierul Preturi studio Descarcă fișierul Preturi 2 camere Descarcă fișierul Preturi 3 camere Descarcă fișierul
Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Apartament 150m2
Apartament 250m2
Apartament 280m2
Apartament 260m2

DETALII PROIECT

Proiectul se adreseaza in principal persoanelor si familiilor care doresc sa locuiasca in centrul orasului,  sa beneficieze din plin de confortul urban,  doresc sa fie cat mai aproape de atractiile orasului si pentru care timpul este limitat si vor sa ramana conectati la viata orasului si sa nu isi piarda timpul in trafic.

Amplasat in imediata vecinatate a Mall-ului Bucuresti si a Pietei Alba Iulia si la numai cateva minute de Piata Unirii, zona ofera familiilor si persoanelor care vor locui in acest proiect rezidential toate facilitatile – mijloace  de transport in comun, tramvaie (1,23,27) si autobuze (104, 123, 135, 634), statia de metrou-Dristor la numai cateva minute de mers pe jos, scoli si gradinite pentru familiile cu copii, Mall-ul Bucuresti la numai 2 minute de proiect pentru cumparaturile zilnice si pentru petrecerea timpului liber, cafenelele si restaurantele din Piata Alba Iulia pentru intalnirile cu cei apropiati, acces la diverse alte servicii urbane, servicii medicale la clinicile medicale din zona.

Proiectul in sine a fost dimensionat pentru bugetele actuale si posibilitatile financiare ale celor care doresc sa-si achizitioneze o casa. Imobilul va dispune de un numar de 42 de apartamente, garsoniere, apartamente cu 2 camere si apartamente cu 3 camere.

Studio-uri cu suprafete construite de la 35,77mp la 59,31mp, apartamente cu 2 camere cu suprafete constuite de la 67,07mp la 92,52mp, apartamente cu  3 camere cu suprafete construite de la 91,28mp la 122,66mp.

ACHIZITIE

In privinta modului de achizitie al apartamentelor din Alba Iulia Residence acesta este foarte variat si flexibil. Sunt acceptate toate formele de credit: credit “Prima Casă”, credit imobiliar, credit ipotecar, leasing-ul imobiliar etc, de la orice institutie bancara.

Dumneavoastra trebuie doar sa va alegeti o locuinta in cadrul Alba Iulia Residence si sa urmati 2 pasi si anume: primul pas: antecontractul de vanzare-cumparare unde se achita un avans de minim 10% din valoarea apartamentului, iar pasul doi semnarea contractului de vanzare-cumparare in forma finala.