Zona Zona Daesti (comuna)
Suprafețe Suprafețe 435mp

Cum ar fi daca te-ai simti tot timpul in vacanta la tine acasa ? Cumpara Pensiunea Andra si savureaza momentele placute petrecute in fata semineului sau asculta ciripitul pasarelelor pe terasa din curte la numai 15 minute de centrul orasului Ramnicu Valcea.

Tip imobil Camere Nr. imobile Suprafata
Vilă 7 0 435m2

LOCATIE

Cum ar fi daca te-ai simti tot timpul in vacanta la tine acasa ? Cumpara Pensiunea Andra si savureaza momentele placute petrecute in fata semineului sau asculta ciripitul pasarelelor pe terasa din curte la numai 15 minute de centrul orasului Ramnicu Valcea. Locatie : judetul Valcea, comuna Daesti, sat Sambotin, nr. 32. Suprafata 435 mp, 7 dormitoare spatioase cu vedere spre lac sau spre padure, toate cu baie proprie, camera de zi cu semineu, gratar, barbecue, terasa, parcare, casa cu 2 dormitoare, bucatarie si camara pentru personal (100 mp), 2500 mp teren, livada. Iar pretul nici nu mai conteaza pentru o persoana atat de importanta ca tine.

Pret de vanzare: 420.000 Euro

SUPRAFATA

Suprafata 435 mp, 7 dormitoare spatioase cu vedere spre lac sau spre padure, toate cu baie proprie, camera de zi cu semineu, gratar, barbecue, terasa, parcare, casa cu 2 dormitoare, bucatarie si camara pentru personal (100 mp), 2500 mp teren, livada. Iar pretul nici nu mai conteaza pentru o persoana atat de importanta ca tine: 420.000 Euro

10808-harta_m.jpg

TEREN DE VANZARE

Teren de vanzare in Valea Babei, comuna Runcu, judetul Valcea.

Cumpara doua hectare de teren cu livada, padure, parau, pajiste cat vezi cu ochii, o casuta confortabila cu 3 camere, bucatarie si baie (78mp), fantana cu hidrofor, centrala electrica si soba de teracota pentru serile de iarna si vei sti. Si toate astea vor fi ale tale pentru numai 45.000 Euro.