An predare An predare Finalizat
Nr camere Nr camere 2 - 3 camere
Suprafata Suprafata 67 mp - 136 mp
Pret Pret 180.000 - 480.000 Euro

Descriere Rahmaninov 38

Rahmaninov 38 Residence este expresia eleganţei la superlativ, ce abundă într-un spaţiu care nu se lasă molipsit de clasic, conferind o stare de libertate şi confort la nivel superior.

Un ansamblu rezidenţial cu o interpretare proprie, o compoziţie de idei şi stiluri, noul tău apartament surprinde notele înalte, dar şi joase, ale unui loc în care indiferent de momentul zilei, te vei regăşi exact aşa cum eşti tu.

Cu o ambianţă imponderabilă, dar plină de sensuri şi personalitate, proiectul Rahmaninov 38 te aşteaptă să îţi regăseşti stilul pe care îl cauţi, dar şi registrul din care vrei că timpul pentru tine şi familia ta să se materializeze.

Cele mai exigenţe gusturi vor fi satisfăcute de calitatea impecabilă a lucrării, cele mai luxoase şi durabile materiale şi finisaje, designul unic şi poziţionarea între Parcul Verdi şi Grădina Floreasca, oferind astfel locuitorilor privelişti spectaculoase fie către lacul Floreasca sau parc.

Proiectul se distinge printr-o interpretare proprie, o compoziţie inovativă de idei şi stiluri, aducând în prim-plan defilarea distinctă a apartamentelor sale cu 2, 3 şi 4 camere.

Compartimentarea excelentă a spaţiului, ferestrele largi privite că portative de lumină, dar şi zona extrem de ofertantă prin manifestul rafinat al stilului tău de viaţă, la noi te vei putea bucură de toate.

Pentru ca experienţa să fie una completă, construcţia arhitecturală a proiectului este prevăzută încă din primele etape, cu defilarea unor materiale de construcţie şi finisaje de cea mai bună calitate. Începând cu zidăria rezistenţă de tip Porotherm Wienerberger, de faţada clădirii asigurată de placajul tip Equitone şi tip Formică şi închizând cu pereţii despărţitori şi plăcările din gips carton de tip Siniat.

Te conducem spre interior prin confortul ridicat, stare pe care proiectul nostru o cultivă din plin. Amintim de sistemul de climatizare tip LG VR-F, dar şi încălzirea în pardoseală tip Tece şi corpurile de încălzire Vogel & Noot .

Destinderea şi timpul petrecut în camera de baie trebuie să fie un tribut adus persoanei tale, dorindu-ţi ca acest loc să se transforme într-un adevărat sanctuar. Sunt câteva dintre premisele de la am ştiut că vom porni pentru a-ţi compune gradual, apartamentul aspiraţiilor tale.

Te vei lăsa purtat de val pe o pardoseală de parchet triplustratificat Bauwerk, încălzit prin pardoseală de sisteme TECE , iar plăcile ceramice de cele mai mari dimensiuni 320 mm X 160 mm te vor surprinde prin culoarea şi vibraţia potrivite unui spaţiu care vorbeşte atât de fidel despre tine. De asemenea, uşile din apartament aparţin mărcilor Dierre şi sunt tip filopanelo din lemn, iar tâmplăria este din aluminiu Alumil.

Descriere detalii tehnice:

Siguranţa de care ai nevoie, atunci când te retragi acasă, porneşte încă de la prima vedere. Vei şi veţi fi întâmpinaţi de camere video, interfon, dar şi senzori de mişcare şi crepusculari. Mai apoi, bunurile tale vor fi supravegheate cu ajutorul sistemului de parcare de tip Klauss.

Structura de rezistenţă: cărămidă, beton;
Ziduri exterior: caramida;
Compartimentare între apartamente: cărămidă;
Izolaţie termică exterior: vata bazaltica, polistiren;

Descriere izolatie termica:

- Zidăria rezistentă de tip Porotherm Wienerberger, de faţada clădirii asigurată de placajul tip Equitone şi tip Formica şi închizând cu pereţii despărţitori şi placările din gips carton de tip Siniat.

Utilitati:

-Catv;
-Gaz;
-Canalizare;
-Apă;
-Curent electric;
-Contorizare: contor caldură, apometre, contor gaz.

Ferestre:

-aluminiu;

Descriere ferestre:

- Tâmplăria este semnată Alumil.

Usa intrare:

-metal;

Podele:

-gresie;
-parchet;

Descriere podele:

- Pardoseală de parchet triplustratificat Bauwerk iar plăcile ceramice te vor surprinde prin culoarea şi vibraţia potrivite unui spaţiu care vorbeşte atât de fidel despre tine.

Climatizare:

- aer conditonat;

Descriere climatizare:

- Sistemul de climatizare tip LG VR-F;

Descriere usi interior:

- Uşile din apartament aparţin mărcilor Dierre şi sunt metalice sau din lemn.

Finisaje bucatarie:

- gresie;
- faiantă.

Finisaje baie:

- obiecte sanitare;
- gresie;
- faianţă;

Descriere finisaje baie:

- Pe lângă finisajele clasice, vei întâlni şi o cadă de baie cu hidromasaj tip Belform Ludica, dar şi un bideu tip Tempo, pe cât de curajos amenajat, pe atât de necesar.

Pereti:

- vopsea lavabilă;

Sistem incalzire:

- centrală imobil;
- încălzire pardoseală

Descriere sistem incalzire:

- Incălzirea în pardoseală tip Tece sau corpurile de încălzire Vogel & Noot.

Facilități

Parc Parc
Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Supraveghere video Supraveghere video
Acces securizat Acces securizat
Lift Lift
Interfon Interfon

Localizare

Str. Serghei Vasilievici Rahmaninov nr. 38, București

Ești interesat?